^Горе
Get Adobe Flash player

МОДЕРНИ, ЛАТИНО И БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТАНЦИ

Танцова школа  „Танцувай с мен” работи във всички сфери на танцовото изкуство и има установени традиции в обучението на деца в предучилищна и училищна възраст. Програмата на обучение включва запознаване на децата с основни стъпки, фигури и танцови движения, изработване на танцови хореографии и сценичното им представяне. Изработената продукция се представя в открити моменти пред родителите, тържества, организирани от детската градина и на „Годишен заключителен концерт” на школата, в който вземат участие всички деца, записани и посещаващи курса.

„Танцувай с мен” разполага с богата база от сценични костюми, които придават на изпълненията ефектност и завършеност, както и неповторима емоция за децата.

ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА

 Детско приложно студио „Шарканици” предлага професионално обучение на децата по авторски програми, предоставяне на всички професионални материали и пособия, организиране на изложби в детското заведение.

В художественото ателие на детското заведение малките художници ще творят:

- малка пластика – керамика

- декоративно рисуване

- мозайка

- стъкло

- колажи

- дизайн

- нестандартни идеи от отпадъчни материали

ФУТБОЛ И ПЛУВАНЕ

Спортен  клуб  „Лъвчета” организира обучение по футбол и плуванес високо квалифицирани специалисти за укрепване на здравето, усъвършенстване на физическите възможности и придобиване на технически умения от страна на децата.

В подготовката се използват подходящи, научно разработени методики с разнообразни игри и упражнения.

Заниманията се организират и провеждат в условията на детската градина, където има изградени футболно игрище с противоудърна настилка и плувен басейн с подходящи за целта размери.

Английски език

Допълнителна Педагогическа услуга - Изучаване на английски език - фирма ОМИКА 995

 

Преподавател: Екатерина Попова

Read more ...